Exe Ui Error 42180 Call Of Duty Black Ops 2 Error
Download ===== https://tinurll.com/2tf1ZI
تا حالا هیچ بازی انقدر اذیت نکرده بودگرافیک لب تاپم رو آپدیت کردم . ساعت و تاریخ تغییر دادم.steam رو آپدیت کردم . کرک skidrow , 3dm رو ریختماما باز تا دموی بازی می آد فریز میشهerror quit was not requested in the main threadبعد خود به خود تو یک پنجره دیگه باز میشه باز هم همین داستان
سلام من بازی رو نصب کردم کرک و زدم استیم رو هم نصب کردم ساعت و تاریخم درس کردم ولی بازی رو که باز میکنم این ارورو میدهDirectX encountered an unrecoverable error خواههههههههشن ج.اب بدین مشکل از چیه جواب خواهشن
salaammohammad jan javab nade faghat pak ham nakon bedarde baghie mikhorebache ha tarikhe system etoon nazarin az 16 november begzare age gozasht dobare bezarin 14 november vagarna error mide nemire 2 bazimamnoon agha mohammad:))
سلام من بازی رو دانلود کردم ولی موقعی که می خوام بازی رو اجرا کنم این ارور رو میده :Directx encountered an unrecoberable error.Check the readme for possible solutions اقا ممنون میشم اگه کمکم کنید الان حدود یک ماه که دارم سعی می کنم بازی رو اجرا کنم ولی نمیشه لطفا کمکم کنید مرسی
سلام واسه من این ارور میده directx encoundtered an unrecoverable errorهرچی کرک هم جدید گرفتم دایرکس هم نصب کردم ولی بازم همین ارورو قبلی میده
سلام.کرک رو نصب کردم تاریخ و ساعت رو تنظیم کردماستیم رو هم نصب کردم,directx رو هم نصب کردم ولی این اروره میاد:Directx errorDirectx encountered an unrecoverable error
من بازی رو نصب کردم و وقتی میره توی بازی هنگ میکنه و ارور میده :error during initializatio)(Unhandled exception caughtالبته با اول اجرا کرد بدون مشکل فرداش رفتم بازی کنم که اینجوری شدتور خدا جواب بدین
سلام این بازی روی ویندوز 10 نصب کردم کلوز پروگرم میده این ارور هم میده fatal errorکرکش سالم هستش چون من تمامه پیش نیاز ها رو سیستمم نصبه و بازی های قدیمی هم تست کردم مشکلی نداشتم
An error occurred while trying to copy fileاین ارور درهنگام نصب بازی برای من اجرا میشهمن چیکار باید کنمکسی جوابگو نیست16 گیگ رفت
اگر بخوام واضح تر بگم این ارورCall of duty black ops 2 /zone/all/base.ipakتروخدا بگید باید چیکارکنماین ارور وسط نصب برام پیش میاد و سه تا گذینه میدهAbort retry ignoreهرکدومه هفتبار امتحان کردمولی درس نمیشه یا نصب لغو میشهلطفا کمک کنید
سلامبازیو نصب کئم ولی این اورو میدهDirectX encountered an unrecoverable error. Chech the readme fo possible solutions.باید چیکار کنملطفا سیع بگین
سلام خسته نباشین من بازیو دانلود و نصب کردم ولی وقتی محتویاته پوشرو کپی و جایگذاری میکنم میره داخل بازی و ی صفه سیاه باز میشه و مینویسه call of duty has stoped و مجبور میکنه بازیو ببندم لطفا راهنمایی کنید مرسی
سلام خدمت شما. من نرم افزار رو نصب کردم بعد اتمام نصب 2 ارور زیر پنجره هایی جدا باز میشه .سیستم 32bitو از هیچ لحاظی ضعیف نیس .!میخواستم کمکم کنیدunable to execute file:f:\\call of duty black ops2\\redist\\directx\\dxsetup.exe createprocess failed; code 740و ارور دومunable to execute file:f:\\call of duty black ops2\\redist\\vcredist_x86.execreateprocess failed; code 740
سلام بازی نصب شد ولی هنگام اجرا این اخطارو میده Direct x encountered an unrecoverable error.Check the readme for possible solution ولی دایرکس رو اپدیت کردم و گرافیک
سلام من طبق دستور عمل موقع نصب آنتی ویروس رو غیر فعال کردم و محتویات پوشه کرکم تو مکان نصب کپی پیس کردم . حالا موقع ورود به بازی ارور error during initialization: unhandled exception caught
سلام من بازی رو نصب کردم وقتی میخوام وارد بازی بشم با این ارور مواجه میشم نسخه های directx9وdirectx11هم نصب کردم ولی نشدDirectx eccountered an unrecoverable error.Check the readme for possible solutions.مشکل از کجاست
سلام.من بازی دانلود و نصب کردم اپدیتم گرفتم کرکم جایگزین کردم اما وقتی می خوام وار بازی بشم این ارور میده لطفا کمکم کنید ipak file does not contain valid header:E\\program files \\Call of duty black ops 2 \\zone\\english\\en_base.ipak.
سلام مدیر جانمن همین که گفتی انجام دادم باز هم نشد دایرکت ایکس و ویژوال سی++نصب کردم بازی خطا میزنهdirectx encountered an unrecoverable error. Check the readme for possible solutionsمن میگم شاید از اینا من کامپیوترم سه تا حافظه دارهC.D.E من بجای Cچون جا کم داشت Dکذاشتم حالاDاسمش Cشد اینا کار ندارم به این مشکل یا نه ممنون جوابم میدی
سلام خسته نباشی من این بازیو دان کردم فیلتر شکنم خاموشه نصب هم شد ولی وقتی میخوام ران کنم میگه که اینترنتت رو روشن کن و دوباره تلاش کن روشن که میکنم ارور میده و میگهerror during initialilization: unhandled expection caughtممنون میشم جواب بدید 153554b96e
https://www.saltandirontraining.fit/forum/wellness-forum/hot-crack-new-para-ciber-boss-4-9